Pozdrav,

Možda ste nas čuli/videli negde već ranije, možda i znate ljude iz naše ekipe, ali pretpostavljamo da čim ste ušli ovde da nešto pročitate, želite da saznate više o nama, pošto na Guglu nema mnogo informacija, a za LinkedIn još uvek nismo platili osobu da piše.

Uglavnom, ova stranica je napravljena čisto da postoji, jer je O nama druga najposećenija stranica većine sajtova. Ova konkretno vas neće ubediti da budete naši novi klijenti, jer je većina projekata koje smo radili do sada došlo preko preporuke nekog ko je već sarađivao sa nama i ima poverenje i iskustvo.

Tako da ukoliko već ne znate nekoga iz naše ekipe, niti vam je neko preporučio da sarađujete sa nama, bolje ili potražite te ljude ili odmah zatražite kroz kontakt stranicu sastanak sa nama. Ne garantujemo da ćemo na tom sastanaku da budemo svečano obučeni, niti da ćemo pričati super-biznis jezikom tako da vas oborimo sa nogu, ali ćemo se definitivno potruditi da razumemo i analiziramo vaš problem skoro pa isto kao da ste na nekoj psihoterapiji, samo što se ovde neće raditi o vašim osećanjima nego o IT problemima koje imate sa vašim biznisom ili potencijalnim biznisom ili nazovi hobijem koji ste planirali da pretvorite u biznis, ali biste ipak da se prvo konsultujete sa nama pre nego što rizikujete ulaganjem vremena i keša, kao i mi sa dužinom ove rečenice.

Nije loše da znate da imamo neke principe u radu:

  1. Sve naše aktivnosti gledamo da budu full-experience, u smislu da dajemo maksimum i pokrivamo sve aspekte.
  2. Poseban fokus je na rešavanju problema, a da rešenje bude jednostavno i skalabilno.
  3. Kvalitet nam je uvek ispred cene i kada nas pitate da li može za manju cenu, odgovor je može, ali za isto toliko manje aktivnosti.
  4. Nama je bitno da se tokom aktivnosti osećamo prijatno, jer onda tu prijatnost možemo da prenesemo i vama.

Volimo da sarađujemo sa ljudima koji veruju u nas i da vrednujemo svačiji trud, pa bismo tako posebno želeli da istaknemo sledeće:

Kada budemo imali još nešto pametno da kažemo ili još bolje imali vremena da se bavimo samopromocijom, sigurno ćemo ažurirati ovu stranicu, a do tada nas slobodno cimajte, jer iako možda nismo trenutni match da sarađujemo, možemo da ostanemo u kontaktu sudeći da smo baš kul štreberi 🤓