Projekti na kojima smo radili​

Edukativna platforma kreirana za učenje srpskog jezika, sa kombinacijom ličnog brendinga, povezanim sistemom za učenje, prodavnicom za onlajn materijale i kurseve i kartičnim plaćanjem.

Analiza i konsultacije
eCommerce sajt
LMS
Edukacija
“Momci iz Geek Area ne programiraju, oni slede Vašu ideju. Sve razumeju, uključeni su maksimalno u Vaš posao, trude se da duboko razumeju Vaše potrebe i da ih realizuju odmah. Ako se i nešto učini nemogućim, za veoma kratko vreme naći će rešenje. A trudiće se da Vam predlože ono što je najoptimalnije, ako može jednostavnije, jeftinije i produktivnije – biće tako. Nemam reči za ovakvu vrstu posvećenosti i odgovornosti. Svaki dinar koji sam dala, vredeo je dva.”

Marina Panić

Profesorka srpskog jezika i književnosti

Mreža Jezgro

Platforma za zajednicu, edukaciju, mentorstvo i mentorski rad, okupljanje i umrežavanje žena sa sela.

“Posebno bih želela da se osvrnem na našu saradnju na projektu “Novo lice žene sa sela” u cilju razvoja edu platforme koja ima za cilj da umreži, edukuje i promoviše pozitivnu sliku o ženama sa sela. Kao neko ko je praktičar, prirodnjak i zahtevnjak na najvišim nivoima (može se reći zakeralo sa ekspertizom) još uvek sam pod velikim utiskom sa kojom lakoćom i stručnošću nas je Aleksandar sa njegovim timom vodio kroz ceo proces kreiranja i stvaranja naše edukativne platforme za žene sa sela.”

Dragana Tomić Pilipović

Sabor učitelja Republike Srbije

Tradicionalni događaj prenes u virtualni format, sa prenosom uživo onlajn.

“Već pet godina zaredom Geek Area obezbeđuje profesionalnu i pouzdanu tehničku podršku za skupove koje organizujemo putem prenosa uživo.”

Marija Maksimović

Međunarodna konferencija “Obrazovanje pogled u budućnost”

Događaj u formi konferencije uživo za učitelje, sa učesnicima u sali i prenosom uživo za gledaoce onlajn.

“Naši skupovi su stručnog karaktera, pohađa ih veliki broj kolega širom Srbije te su nam jako značajni konstruktivan pristup radu i prevazilaženju eventualnih problema, kao i sugestije upućene od strane tima Geek Area.”

Marija Maksimović

Za bolje obrazovanje 2023

Onlajn konferencija za inovativne nastavnike i edukatore, sa snimljenim predavanjima, panelima uživo, platformom i tehničkom podrškom.

“Bilo da su u pitanju bile velike konferencije, informativno-edukativni filmovi ili softverska rešenja, stav mlade osobe spremne da temeljno istraži širu oblast, da razume naše potrebe i ponudi rešenje koje će nama najviše odgovarati bilo je od suštinskog značaja za svaki naš uspešni projekat.”

Milan Petrović